Studiebesök
klicka här för mer info om studiebesök

Vigselintyg (ZAWAJ)
I Göteborgs moské kan ni gifta er enligt den muslimska traditionen. All vigsel sker genom vår vigselförrättare och imam. Vigsel förrättas efter att ni sökt vigsel intyg och hindersprövning hos skatteverket. Vigsel sker i moskén eller hos er.

Skilsmässa (TALAQ)
klicka här för mer info om skilsmässa på arabiska

Begravning
Vi hjälper er med att anordna en muslimsk begravningsceremoni när du förlorat någon närstående. Vårt samarbetar med Janazah Begravningsbyrå underlättar det praktiska för er vid sorgetider.

Rådgivning med imamen
I Göteborgs moské kan du boka en privat tid med vår Imam Abdulrashid Mohammed för rådgivning och konsultation i olika frågor. Imamen tar endast emot bokade besök. Imamen talar svenska, arabiska och somaliska.

Hajj & Omra
Hajj Omra Resor är Sveriges ledande researrangör av Hajj och Omra. Med över 33 års erfarenhet av resor till Hajj. Hajj Omra Resor arrangerar din drömresa till Mecka och Medina.
Besök kontoret i moskén eller ring 08-509 109 02 för att boka din resa.

Hyr vår lokaler
Planerar du att hålla ett möte, en mindre konferens eller kanske en aktivitet? Då kanske du är i behov av att hyra en sal? Ni är välkomna till oss på Göteborgs moské, vi tillhandahåller ett antal rum och salar som passar olika syften!

Kontakta oss för mer info